Om Camomilla Gorilla

Først og fremmest: Velkommen til Camomilla Gorilla!Gorilla_Farve_PIND

Jeg hedder Camilla og er 27 år. Jeg er uddannet pædagog, bor i København og læser pt. på RUC.

Jeg har blogget siden januar 2009. Først for mig selv, hvor ingen kendte til det og med det formål at huske mine kreative projekter. Siden hen kom modet til at dele min blog med andre og det har jeg så gjort lige siden. Bloggen har udviklet sig meget gennem tiden. Både i forhold til udseende og indhold.

Min blog startede hos Blogger og i juli 2014 valgte jeg at få eget domæne. Indtil nu havde bloggen bevæget sig rundt i verden under navnet CAMOMILLA. Det domæne var ikke ledigt og da jeg gerne ville have eget domæne, måtte jeg gå i tænke-boks.

Jeg holdt for meget af CAMOMILLA til bare at smide det over skulderen og derfor fandt min ord-nørdede hjerne på det lille rim CAMOMILLA GORILLA, som bloggen så kom til at hedde :-) Min lille gorilla-maskot blev skabt af Tine Faurholdt.

Jeg blogger om alt mellem himmel og jord – alt det der lige falder mig ind. Jeg skriver kreative indlæg, inspirations indlæg, hverdags indlæg, bolig indlæg og andet vil sikkert også dukke op.

Jeg holder meget af blogverdenen. Jeg synes, det er dejligt at dele og modtage i det store netværk af bloggere. Besøgende på bloggen, kommentarer og tilkendegivelser gør bloggen levende og gør det sjovt at blogge. Jeg nyder det smarte bloglovin’, så jeg har styr på, hvad der sker rundt på alle de blogs, jeg følger – jeg skulle jo nødigt gå glip af noget :-)

Jeg håber, du har lyst til at følge med!

Gorilla_Farve_BOGSTAVER

1 0 1 0 0